Het platform voor onderzoek over Brussel

Het platform voor onderzoek over Brussel

Het platform voor onderzoek over Brussel

Het platform voor onderzoek over Brussel

Het platform voor onderzoek over Brussel

Lezingen en debatten

 

Verschillende BSI-partners organiseren regelmatig lezingen, die open staan voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe kennis en inzichten over Brussel.

 

 

 

Het BSI organiseert eveneens jaarlijks een "Dag van de jonge onderzoeker", waarbij doctoraatstudenten en jonge onderzoekers van verschillende instellingen en disciplines samenkomen om hun onderzoek voor te stellen. Ze hebben één ding gemeen: ze werken allemaal over Brussel over stad en stedelijkheid in het algemeen. Contacteer Virginie Jourdain voor meer informatie.

 

Brussels academy

Opleiding

Brussels Academy

Met dit initiatief van het BSI zal de Brussels Academy de kennis over Brussel ter beschikking stellen van de civiele maatschappij met verschillende lessen, seminaria en stadscafés...

 

Een stadsuniversiteit open voor iedereen (die geïnteresseerd is in Brussel en wil bijleren over de stad), om samen stad te maken !

 

Meer informatie hier

 

Master class

Brussels for Europe

Om de hoofdstad van Europa beter te begrijpen organiseren de Vrije Universiteit Brussel en de Université Libre de Bruxelles een reeks van masterclasses over Brussel voor expats. Alle informatie over het programma Brussels for Europe kan je hier vinden.

 

Ben je zelf op zoek naar een opleidingspakket op maat over Brussel? Contacteer ons dan op dit e-mailadres.

 

 

In de kijker

 

Meer informatie : zie "news"

Opgericht door

  

Gesteund door

Postal Address: Visiting Address:
ULB CP 129/04 Avenue Depage 1
Av. F.D. Roosevelt 50 B-1000 Brussels
B-1050 Brussels  
slessurb.isb@ofni
link